:: Hjem
:: Min pilotutdannelse
:: Videoer
:: Linker
 
 
:: 10.05.2005 - Siste nytt
 
Er en god del som har skjedd siden sist jeg skrev noen ord her, skal prøve å få med meg noe av det men med min gullfiskhukommelse så kan jeg ikke love noe=)
Skolemessig så gå alt veldig bra, ligger foran skjemaet så langt. Flygingen har jeg ingen problemer med, er verre med teorien, er noe helt nytt å skal lære seg å studere på engelsk, men begynner å få teknikken in nå. Til nå er jeg ferdig med hele teorien til PPL og har gjort unna Stage Check I, hadde Stage Check II i forrige uke, men strøk på den, check-ride instruktøren klarte å forvirre meg på teorien at jeg begynte å rote nå helt forferdelig og klarte ikke å ro meg i land. Men, lærte en god del fra den opplevelsen så det skal ikke skje igjen. Skal opp til Stage Check II den 11.05.2005, etter det er det er par cross country turer før jeg skal ha oppflyging.
De siste par ukene har det vært lite flyging så det har blitt til at vi har dratt ned på stranden for å lese å bli solbrent (solkrem er et fremmedord, særlig hvis den blir gjenglemt hjemme).

Har også vært litt ruskevær, bl.a mye regn/torden og tro det eller ei, en haglstorm når det var 20 grader ute. Var så ille at taket over kontoravdelingen på skolen kollapset, alle flyene til oss og naboskolen Embry-Riddle (ca 100 fly totalt) måtte i hangaren for skjekk. Vil påstå at 90% av flyene hadde så store skader at det hadde vært farlig å fly med dem(knuste ruter, ødelagde ror, vingeflater med hull og bulker). Bilene fikk enorme lakk og karosseriskader. Er vel ikke annet å vente når haglet var på størrelse på golfballer, de aller største ca 5cm. Se bilde lenger ned.

Ellers så har jeg fått en ny hobby, er begynt å leke hai-agn på planke. Rettere sagt surfing, måtte begynne med noe når jeg er i 30 grader, ca 18 timer unna snødekte fjell og ikke kan kjøre snowboard =)
Er ufattelig gøy men samtidig rimelig vanskelig, er ikke først kommet meg opp på planken før jeg ligger å plasker i vannet igjen som en unge.
Ellers så er det ganske sykt for en vanlig nordmann å bo i dette landet, og det er livsfarlig å være fotgjenger, folk kan ikke kjøre bil her. Er vel ikke så rart det når det koster den enorme sum av 20$ for ta billappen og 35$ for å ta sykkellappen. Litt forskjell fra de prisene vi er vant til, bare litt.
Ellers så er Wal-Mart en velkommen plass i våre hjerter, er en stor matbutikk/altmulig-butikk hvor man får kjøpt at fra tannpirkere, bildekk og våpen. Våpen i en matbutikk faktisk, er helt sykt, man kan trave inn, kjøpe seg en Desert Eagle og ammunisjon, gå ut av butikken å begynne å skyte villt rundt seg for så å stikke av. Hvis man blir tatt slipper man som oftest unna med det for du kan ikke bli arrestert hvis ikke politioffiseren så med egne øyne at du avfyrte våpenet. Rart det er mye kriminalitet?? Siterer en kamerat på akkurat det..... "Sånn går det når folk får våpen med på kjøpet om de handler mer enn 4 brød på wallmart, og det lovbestemmes at enhver som får en uvedkommend inn på eiendommen sin kan med loven i hånden skyte han. "
That was det for now - enjoy the pictures=) Klikk på bildene for å forstørre
 

 

En del av soverommet mitt

 

 

Den andre delen:)

Navigasjonskart over Florida henger på veggen

 

 

En liten del av badet, fikk ikke med mere, er faktisk høvelig svært

 

 

Kjøkkenet - del 1

 

 

Kjøkkenet - del 2

 

 

Spisestuen vår

 

 

Vår lille bar, som har fått det fengende navnet "Rompa Bar"

 

 

En liten del av stuen

 

 

Andre delen

 

 

Innkjøringen til Lake Forest

 
 
 

 

Den kunstige innsjøen som Lake Forest ligger rundt

 

 

Sett ifra motsatt side

 

 

Bassenget og solterrassen vår

 

 

Boblebadet

 

 

Tennisbanen sett fra soveromsvinduet mitt

 

 

Surf´s up dude=)

Slik fungerer jeg som hai-agn......og hai er det mye av her nede

 

 

Baywatch patruljen på stranda

 

 

Bilen min

Chevrolet Camaro Z28 RS Convertible

 

 

Daytona Speedway - plassen hvor Nascar 500 og Pepsi 400 løpene kjøres hvert år, flyplassen til høyre

 

 

Kennedy Space Center - Cape Canaveral. Plassen hvor romfergene skytes opp - romfergen Discovery kan skimtes til venstre langt unna. Dårlig bilde p.g.a. dis den dagen

 

 

Snus må man ha på flytur=)

Bildet er tatt i 4500 fot´s høyde over Melbourne på en solo cross country tur

 

 

Jacksonville by night - 1500 fot MSL

 

 

The foggles

Slik ser vi ut når vi trener på instrumentflyging. Vi ser instrumentene men ikke stort mere, ser ganske teit ut spørr du meg=)

 

 

Slik ser fanget mitt ut når jeg er på cross country tur.

Kart, Airport diagrams, flightplan, flight computer, checklists og navigational plotter....og snus

 

 

Her er jeg på innflygning til Ormond Beach

 

 

Bildet av et haglkorn

Ikke lite akkurat