:: Hjem
:: Min pilotutdannelse
:: Videoer
:: Linker
::Gjestebok
 
 
 
 
 
 
::11.10.2005 - Se hva som skjer!!!!
 
Lenge siden siste oppdatering så må virkelig sette hjernen isving for å prøve å tenkte tilbake på hva som har skjedd.
Er snart ferdig med IR (Instrument Rating), har kun 3 Cross Country turer igjen så skal det være i boks, mer eller mindre, så da farer man vidre til Piper Seneca og Multi-Engine/Commercial. Begynner sakte men sikkert å nærme meg 100 flytimer, til dags dato har jeg 87,4 timer, 195 take-off´s og landinger, 2.9 timer flyging i IMC, 33.4 timer PIC og 24 Instrument Aprroaches i loggboken.
Tok fri nesten hele september da jeg fikk familien på besøk, var en etterlengtet ferie.
Måtte også ha min kjære bil på verksted da den ikke ville starte igjen da jeg møtte mamma & Co på flyplassen i Orlando, en spesiell historie om hvordan få bilen til verkstedet, de involverte parter vet hva jeg prater om. Da reparasjon var ferdig, var bankkontoen tømt for 350 dollar og bilen var et tenningssystem nyere.
Vel, da alle biler føltes bra, satte vi kursen mot Cape Canaveral og en tour på Kennedy Space Center.
Videre ned til Fort Lauderdale for å sløve på stranda og få seg litt søvn, for så dagen etter sette kursen til Miami og båten M/S Facination som skulle bringe oss på et 3 dagers cruise til Bahamas.
Ble vel helt forelska i Bahamas etter oppholdet der, kritthvite strender, knalblått hav og masse Bahama Mama´s (de som vet hva en Bahama Mama er skjønner meg). Fikk ca et døgn på øya der vi lå på stranda, bada, lå litt mere på standa og litt sightseeing.
Cruisebåten er et eget kapittel for seg selv egentlig, med en lengde på 855 fot og sine 70400 bruttotonn.
3 svømmebasseng, flere boblebad, minigolfbane, en plass mellom 15 og 20 barer, 3 uteplasser, 4 restauranter, et lite kjøpesenter, kunstgalleri, konsert/show-sal, kino, Spa-avdeling, volley- og basketball-bane var noe av tingene dem hadde fått plass til på båten for å fornøye de litt over 2000 reisende.
Vel til bake i Miami tilbrakte vi 2 netter på South Beach Miami for så å sette kursen nedover mot Florida Keys og Key West, Amerikas sørligste punkt. Sinnsykt koselig liten by det, hyggelig atmosfære og trivelige folk, men litt dyrt.
Snorkling på verdens tredje største korallrev, Key West Reef stod på plakaten. Noe av det mest facinerende jeg har gjort noensinne var nettopp dette. Ikke som oppe i Narvik der man svømmer i 12 grader varmt?? (eller kaldt) vann, sammen med torsk, sei og brennmaneter. Heller 30 grader i vannet, sammen med tropefisk i alle verdens farger, stingrays, anemoner og hai, ja hai, va ikke mye høy i hatten da egentli, men arti va det=)
Vi tok turen nordover igjen langs vestkysten av Florida, gjennom Everglades og besøkte plasser som Naples, Ft. Myers, Clearwater og Tampa.
Vel hjemme var det bare å sette seg ned med bøkene igjen og begynne å lese til Stage II IR, og ta noen flytimer igjen. Merka fort at det skal ikke lange avbrekket til før at man mister litt av "feelingen" når man flyr, så måtta ha et par review-flights før ting beynte å sitte igjen.
Må lære meg å bli flinkere med oppdateringene her, for når jeg først setter meg ned for å skrive, så husker jeg ikke halvparten av det som har skjedd siden siste update.
That´s all for now folks - sit back and enjoy the pictures
 

 

IFR-flight ut fra Daytona

 

 

Slik ser det da ut inni en sky

 

 

Besøk på Kennedy Space Center.

Bildet viser den pensjonerte romfergen "Explorer".

 

 

Beachen i Ft. Lauderdale sett fra hotellrommet.

 

 

Carnival Cruiseline´s M/S Facination

Båten vi var på cruise med

 

 

South Beach, Miami

Her begynner strandlinjen som strekker seg nordover forbi Cocoa, Canaveral, Daytona, St. Augustine og videre. Stranda er ca 100 mil lang

 

 

The Atlantis Resort i Nassau, Bahamas. Hotellet kostet 1 milliard å bygge. Suiten koster 176.000 NoK........pr natt

 

 

Atlantis Beach, Bahamas

 

 

Familiemiddag ombord

 

 

Key West, Florida

Amerikas sørligste punkt

 

 

Solnedgang over Florida Keys

 

 

Jeg står å koser med DeLaila

2 år gammel albino pytonslange

 

 

Jeg fikk være med på et live-show i Busch Gardens, Tampa

 

 

I´m ridin´ tha big one

 

 

Trying to live the american dream.

Jeg spiller Tony Montana i filmen "Scarface

 

 

Unge Olsen klar for en ny skoledag

 
Copyright 2005 - Roy Boquist Olsen