:: Hjem
:: Min pilotutdannelse
:: Videoer
:: Linker
::Gjestebok
 
 
 
 
 
 
::22.05.2007 - Bedre sent enn..........
 
Som sagt, lenge siden siste oppdatering og mye har skjedd siden den tid.
Min tid som pilotstudent i usa er nå over, og har nå flyttet hjem til Narvik igjen.
Oppholdet mitt varte i 19 mnd og jeg er nå en Commercial Pilot med Instrument Rating.
Da jeg satt meg på flyet hjem den 19 oktober, var det med blandede følelser. Det skulle bli godt å komme hjem igjen, men det var trist å reise fra alle venner å kjente i Daytona.
Jeg hadde bestemt meg for å framskynde konverteringsprosessen, så jeg valgte å ikke ta instruktørsertifikatene ved skolen, og heller satse på å få meg jobb i norge etter endt konvertering, eller, som en nødløsning, få et nytt visum i usa slik at jeg kan jobbe opp timer som styrmann for et cargoselskap el. lignende, uten lønn. På den måten får jeg uansett de timene og den erfaring jeg trenger for å få jobb i de større selskapene i Europa.
Er godt igang med konverteringen, og regner med at teoridelen skal være unnagjort i løpet av 5-6 mnd.
Er skikkelig tungt stoff å lese seg gjennom så hvis noen skulle ha noe motivasjon til overs, så ber jeg dere om å ta kontakt:-)
Holder også på å redigere ferdig en flyfilm fra usa, men pga problemer med pc så kan det ta en stund før den kommer på nett
Er i skrivende stund i Oslo for å gjøre unna klasseromsundervisningen, så dagene blir lange.
Begynte undervisningen mandag 21. mai og blir værende her til 11 juni. Er til tider tungt å frustrerende stoff vi går igjennom, men det var godt å komme igang igjen.Mere info ang. stoffet kommer i løpet av et par dager, samt noen bilder kanskje?
Har ikke vært så mye flyging heller siden jeg kom hjem, men satser å få gjort noe med det i løpet av sommeren. Har meldt meg inn i en flyklubb så blir vel litt putring oppe i det flotte nord etterhvert:)
Dette var alt for denne gang, og i framtiden skal jeg gjøre en bedre jobb med å holde siden oppdatert:)